LoneWolf

Runoilija Wulfen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2022 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.2.1991

älä valehtele ettet ole koskaan kaatunut vaan ylpeile sillä että olet aina noussut pystyyn
 

Yksinäinen susi
vailla ystävää

Vaeltaa pimeydessä
vailla valontuojaa

Saalistaa yksin
vailla riistaa

Suree yksin
vailla lohdutajaa

Ulvoo kauniisti
vailla kuulijaa

Nukkuu yksin
vailla vierustoveria

Herää yksin
Vailla vierustoveria

Jatkaa taivaltaan
Vailla ystävää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kaihomielinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot