välittää

Runoilija Wulfen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2022 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.2.1991

älä valehtele ettet ole koskaan kaatunut vaan ylpeile sillä että olet aina noussut pystyyn
 

i was alone in darknes
but then i saw light
it was far away
but i saw it
first i tryed walk to it
but its was going away alltime
but when i slipt and yelt
light stoppet and start moving to me
when light arivet to me i saw
hand coming and heart someones voice
"come. what are you doing alone in darkness"
when i was standet up i saw that wonderfulls person face
thats remind me ther is always someone
who care about me.

Selite: 
jotain raaputusta yö pimeiäs voi olla virheit :)
Kategoria: 
 

Kommentit

awww. ihana :) nii emme ole täällä yksin vaikka joskus tuntuukin siltä :)

awww. ihana :) nii emme ole täällä yksin vaikka joskus tuntuukin siltä :)

 

Käyttäjän kaikki runot