kahleet

Runoilija Wulfen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2022 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.2.1991

älä valehtele ettet ole koskaan kaatunut vaan ylpeile sillä että olet aina noussut pystyyn
 

Sieluni kuoli kauvan sitten luulin että se siitä.

Mutta huomasin että sisälleni syntyi toinen sielu,

kun rupesin tutkimaan sitä en nähnyt aluksi kun ketjui.

Kaivauduin syvemmälle kunnes näin sen vihdoin.

Pienen suden pennun kärsineen ja ketjujen vankina.

Monta vuotta kasvaneena susi on yhä ketjuis kiini.

Ulvoo tuskaansa ja häntä ketä nä ketjut tulisi rikkomaan kun itse ei siihen kykene

Selite: 
kokeiltu on rikkoa kahleita mutta aina epäonnistunut pahasti
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva surullinen runo. Kahleita on monenlaisia ja keinoja päästä vapaaksi.

vahva runo, vetää hiljaseks

Todella loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot