lintu ja susi

Runoilija Wulfen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2022 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.2.1991

älä valehtele ettet ole koskaan kaatunut vaan ylpeile sillä että olet aina noussut pystyyn
 

sinä olet taivaan lapsi
lintu sateenkaarien värinen
ainostaan taivas on rajasi
lennä siis ja värjää taivas väreilläsi
itse olen vain susi harmaa
elän metsäs kaiken sen taivaan alla
jos lupaat lentää ja värjätä taivaa
minä lupaan hallita mestän harmauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"lennä siis ja värjää taivas väreilläsi
itse olen vain susi harmaa
elän metsäs kaiken sen taivaan alla"

Oli runosi pysäyttävin kohta. Kiitos runon jakamisesta.

Hienosti liikkuu runosi sävel.
Hieno runo..jäin kaipaamaan lisää.
Joopa se joo.

Kyllä minäkin taidan eränlainen taivaanrannan tuhertelija olla.

Puisevia kuvia maalailen, kun päänuppini on umpikieroa lapin aanihonkaa.
 

Käyttäjän kaikki runot