Älä pelkää

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Älä pelkää elämän mutkia,
älä anna pelon estää uusia tuulia haistella,
reittejä tutkia.

Suuntaasi etsi ja vaihtele vauhtia,
välillä lepuuta ja tasoita tahtia..

Elämä antaa,
se ottaa ja kantaa..
Opettaa askeleet eteenpäin asettelemaan,
tahdissa jokaisen omaa hiekkaista tahi kivikkoista rantaa.

Älä pelkää uuden elämän edessä,
älä vastuuta karkuun juokse,
anna tietämättömyytesi uutta tulevaa piestä.
Yhdessä rakkaasi avulla saavutatte sen
tärkeimmän mitä olemassa on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot