Minun ja ilman

Runoilija DIÖRDAIJÖRI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'' On mulla unelma.. vapaa maailma, ilman rajoja '' - Sielun veljet. :)
 

Hymysi hukuttaa minut jonnekkin, minne lupasit että joskus me vielä karataan,
'' Olet minulle suurinta koko maailmassa '', sanot ja uskon vahvasti, että tämä on varmaa
Äänesi kuullessani tunnen kuinka vereni alkaa taas kiertää,
Rakastan sinua niin, että sydän räjähtää

Prinssini, unelmani, kallein aarteeni
Miksi olet kuitenkin edelleen sen toisen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot