Unelmien kesä

Runoilija DIÖRDAIJÖRI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'' On mulla unelma.. vapaa maailma, ilman rajoja '' - Sielun veljet. :)
 

Vie pois kylmyys ja jää luideni päältä,
sulata lumi ja routa ruumiini sisältä
Tapa talvinen rutto,
ja kasvata uusi sato
Pilvien päällä keinuta,
ihanaan uneen nukuta
Maalaa ylleni sateenkaari,
tuo lämpö ja ilo sieluuni asti
Kesäisin tunnen olevani taas kuin
pieni lapsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ja tää on ihan mielettömän hyvä!

Ihanan suloinen! Jotenkin tämä on niin kevyttä, kuin leijailisi jossain kaukana. Hyvä runo kerrassaan.

 

Käyttäjän kaikki runot