Tärkein turha

Runoilija DIÖRDAIJÖRI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'' On mulla unelma.. vapaa maailma, ilman rajoja '' - Sielun veljet. :)
 

Kaupunki täynnä ihmisiä,
kadut pullollaan kiirettä ja vilinää

Se olen minä, vain minä, näkymätön
Ei kukaan huomaa, ei näe tai kuule

Ja taas yritän, huudan niin lujaa,
ei päätä käännä vieläkään kukaan

Missä olet ollut kaikki nämä vuodet,
nyt elän sinulle, elän sinua varten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot