Nimetön

Runoilija DIÖRDAIJÖRI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'' On mulla unelma.. vapaa maailma, ilman rajoja '' - Sielun veljet. :)
 

Tuuliko se ulvoo ilosta vai särystä?
Heiluttaa tytön hiuksia, tekee kävelystä niin kevyttä

Veitsi on, muttei haarukkaa,
ei sitä, joka pitää kiinni palasta aina kun sitä pilkotaan

Ja sinä vielä väität, etten rakasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot