Tyhjä koti

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Tajusin tänään
etten tarvitse muiden katseita
kehuja tai vihellyksiä
kosketuksia tai suudelmia
vaikka olenkin yksin
yksinäinen nainen

elämä on turha ilman rakkauttamme
ja yhteinen kotimme on tyhjä
niin tyhjä ja ontto
vain minä siellä
sinä toisella puolella planeettaamme
onneksi pian kotona

tänään tajusin myös sen
kuinka paljon rakastankaan sinua
tunne iski päin kasvojani
olet se jonka jonain päivänä
julistan sulhasekseni
aviomiehekseni
lapsieni isäksi
nyt jo elämäni suurimmaksi
rakkaudeksi

kun olet täällä
kotimme on täynnä iloa
onnellisuutta
ja ennen kaikkea
sitä suurinta rakkautta
juuri sitä mitä
aina tavoittelin
sen myös löysin
enkä tahdo kadottaa

kun tulet kotiin
rutistan sinut
en hengiltä
vaan henkiin
tulvin rakkauteni
suutelen sinua niin
kulta, minulla on niin kova ikävä
ettet tiedäkään

sama se kuinka monta miestä
ihmismassassa kulkee
vaikka kuinka komeaa
viehättävää
sytyn sinusta
joka ikinen kerta
ikävä saa katseeni harhailemaan
mutta aina palaan kotiin yksin
tietysti

odotan sinua
elämäni suurin rakkaus
ensimmäinen ja viimeinen
ainutkertaisen täydellinen ja
erinomaisen sopiva mieheni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, suloinen rakkausruno. Sai hymyn kipuamaan huulille, kunpa itsellenikin osuisi moinen kultakimpale elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot