Mies tule pois jo viidakosta halaa mua oikeasti

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Viidettä päivää ilman sinua
tunnen oloni hylätyksi
tässä huoneessa seinät
kaatuvat päälleni
kuin korttitalo tuulella

tule liimaamaan elämäni
palat yhteen
sido ihosi minuun kiinni
teippaa edes jesarilla
nippusiteellä hellästi
elämämme kiedo yhteen

olet ihana
en kestä viikkoa
ilman sinua
ehkä tämä on
ensirakkauteni
kauan kaipaamani
herra täydellinen

Eilen kaipaukseni oli suuri
nyt se on suurempi
kuin elefantti
pala kurkussa kasvaa
kasvaa se kasvaa
ja kyyneleistäni
kasvaa Amazon

olet ihmeellinen
niin ihanan ihmeellinen
mies sitä sinä olet

enkä kestä viikkoa ilman
kosketustasi
ehkä olet juuri se kaipaamani
elämäni ensimmäinen
rakkaus
olet nyt juuri herra
täydellisistä täydellisin

Verkkokalvoilleni
tatuoituna nimesi
ja kauniit kasvosi
niistä minä sävellän
öisin uneni
olet Tarzanini
minä Jane
viidakko on meidän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot