Paljastan sinulle onneni

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

tässä se on
SINÄ
enkä aio luopua
sinä saat minut juuri niin täysin
kuin voinkaan antautua
olemaan sinun oma hassusi

kerrankin tunnen oloni naiseksi
halutuksi ihanaksi
vaikka teen sen pallokalailmeen
olen positiivisesti outo
niin olenkin, olen mahtava

ja jos inhoaisit minua niinä hetkinä
kun kuolen nauruun kerrottuani tyhmän vitsin
et olisi tässä juuri nyt
et suutelisi noin antaumuksella
hengittäisi korvaani kevyesti
kiihkeästi

mistään en pidä maailmassa enempää
kuin siitä että käärit käsivartesi ympärilleni
ja kun nukahdat siihen ja kuorsaat kuin porsas
olet silti söpömpi kuin kaikki maailman eläinvauvat
mopsit, karitsat ja kissanpennut mukaan lukien

voi rakas rakas
niin ihana kutsua sinua rakkaaksi
sydämeni pakahtuu jos en vihdoin saa kertoa

nyt kerron sen
seuraava lause tulee täysin sydämestäni, kulta
kuiskaan sen korvaasi..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot