Epävarmuus on syöpä

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Vaikeaa olla rakastunut
kun pelkää ettei toinen välitä
edes vähää
ja lopulta itsesäälillään
pelko aikoo käydä toteen

herra suklaasilmä
oletko se minun oikeani
vai onko tämä
koko suhde vain
kehojen tanssia
ja epäilyksiä pahimmasta

tätä hetkeä en hukuta viinaan
tämän koen täysin
omana itsenäni
selkä suorana

en käännä toista poskeani
mutta avaan suuni
sinä olet minulle rakas
mutta riittääkö rakkaus
tähän symbioosiin

hullu nainen ja tunnevammainen
sinä olet silti hyvin
rakas ja täydellinen
en pääse eroon tästä itsesäälistä
ja sisäisestä runotytöstäni

minäkin olen prinsessa
ja jos patjan alla on herne
itken niin kauan kuin herne
on poissa
ja sinä vieressäni
saman peiton alla
vannottaen rakkauttasi
kirkkain silmin
sydämesi avoinna

toivon nyt vain
että mietit tarkkaan
onko vai oliko
se tässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot