liian tyyni elämä.

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

tukehdun,
kuka vei sen epäonnen magneetin minusta,
nyt kaikki on hyvin,
liiankin hyvin,
en minä sillä että draamaa rakastaisin,
mut,
ilman sitä,
minä tukehdun,
ei kynää paperilla,ei kauniita kuvia,
ei sanoja vahvoja näissä kirjoituksissa,
ei vahvuutta minussa,näkynyt pitkään aikaan,
tyhjäksi itseni tunnen,olen tuntenut jo pitkään,
sekoitun massan mukaan,olen yksi heistä,
tylsistä ihmisistä,hän joka kantaa sisällään kultahippua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen asenne

minä ajattelin ponnistaa yksinkertaisuudesta, jos siitä seuraisi merkityksellisiä runoja

pidin todella paljon runosta se sai pohtimaan

 

Käyttäjän kaikki runot