papin aamen kohtalona

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

Pukeudun siihen valkoiseen, niin himoittuun ,
pakokauhu sydämeni valtaa, minä tiedän,
sinut näkisin,
jos vaan kääntyisin,
sen tiedän,
jälkeen papin aamenen, en voisi perääntyä enää,
sen tiedän,
et enää olisi siinä, taaksesi katsomatta olisit poissa,
mutta,
mitä jos en pystyisi sanomaan tahdon,
pitäisitkö kiinni minusta niin kuin silloin,lukemattomat kerrat,
vuoteessasi ja sen ulkopuolella?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot