Dejavú.

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

hemmetti!
sinun sanasi siinä laulussa,
olen tyhjänä jokaisella kerralla,
tunnetilani sekaisin kuin piha syysmyrskyn jäljiltä,
miten sinä teet sen,
pienen ihmisen tarina yhdessä kappaleessa,
kokonaisena.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä, vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot