Piilossa unen varjoissa

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

siinä minä olin,

sylissä kauris silmäisen miehen,
rakastuneena, rakastettuna,

miten kaikki tuntui niin,
oikealta
siltikin
väärältä

kaikkien näiden vuosien jälkeen,
kauris silmäisen miehen vuoteessa

Avaan silmäni, totuudelle.

tässä minä olen,

takaisin
vierellä väärän miehen,

omatuntoni piikittelyjä kuunnellen,
siltikin
viime yön hetkiä muistellen,

kaipausta huokaillen....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot