sinä olit se heikompi.

Runoilija 859ba90dc4d0702039046f420e12b6e4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 21.12.2018 2:28

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Mulla on aikaa kuunnella tätä maailmaa,onko sulla?
 

Mureneeko maailmasi
jos puristan kädet nyrkkiin,
niin lujaa että kynnet lävistää ihon
mureneeko maailmasi
jos puren hampaat yhteen,
niin lujaa että leukaperät huutaa
mureneeko maailmasi
nyt kun minä seison omin jaloin suoraselkäisenä,
taipumattomana,
sinun halveksivien silmiesi alla,
katseesi tekosi sanasi
eivät enää tehoa minuun,
olen vapaa,
SINUSTA!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot