Tänään

Runoilija hhaylie

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heräsin kyyneliin, omaan huutooni tuskissani
Kiskoin peiton yltäni ja hain lasin vettä
Olin taas nähnyt unta sinusta, vaikka olinkin päättänyt unohtaa

Sinä vain tulet uniini joka yö, vaikka toivon toisin
Ja jälleen herätessäni näin kitaran huoneeni nurkassa
Sinä palasit mieleeni elävämpänä
Sohvalleni istumaan ja soittamaan minulle
Niitä samoja kappaleita

Ja minun kun piti olla sinulle vihainen, nyt ja ainiaan
Mutta muistot saivat hymyilemään
Vaikka toivoin toisin-toivoin unohtavani sinut
Mutta kuten sanoin silloinkin
"Jos oikeasti rakastaa, ei vain voi lakata rakastamasta hetkessä..."

Ja minä letkautin; Ei rakkaus ole ikuista

Tänään kuitenkin, mietin sinua, kasvojasi, vartaloasi
Enkä voi unohtaa...

Selite: 
En unohda sinua, vaikka haluaisin En, koska rakastan sinua, vieläkin, tahtomattani...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot