Kauan sitten

Runoilija hhaylie

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaukaa näen kuinka ovat jäljet johtaneet
satamaan
Sinun jälkesi ovat jo huuhtoutuneet kauan sitten rannalta
Laivat ovat jo lipuneet satamasta
Vain sade on seuranani, ja tietenkin sinä

Kunpa vain osaisin tulkita sydämeni toiveita
Tietäisin, jatkanko yksin vai tulenko kanssasi
Toiselle puolelle satamaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot