Kohti valoa

Runoilija hhaylie

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karman valkeilla kasvoilla tuhat kyyneltä
Auringon säteiden sokaisemana punovat poskelle puron
Tuhat valkeaa siipeä, jokainen liian hauras lentämään
Suru muuttuu tuskaksi ja tuska johtaa kuolemaksi

Liian hiljaista, hiljaista kuin kuolema
Jokainen kyynel on askel kohti valoa

Mutta kukaan ei kertonut ettei todellisuudessa ole onnellisia loppuja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot