Illan tullen

Runoilija PieniäHetkiä

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielultaan vanha,
ruumiiltaan nuori,
mieleltään yhä lapsi...
 

Kummajainen vaatekaapin kätköissä,
mörökölli pimeässä sängyn alla.

Peikkoja ikkunan takana,
savupiipun sisällä,
repun raoissa,
peiton päällä.

unirätykkä, nalle..?

isi on viereisessä huoneessa…
Onhan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot