Ystävä rinnallani

Runoilija PieniäHetkiä

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielultaan vanha,
ruumiiltaan nuori,
mieleltään yhä lapsi...
 

Haluaisin kysyä,
oletko nähnyt sitä?
Se on pieni… tiedän, mutta minulle niin kovin tärkeä.
Se oli tallessa vielä eilen, mutta nyt en tiedä mihin se katosi.

”Jospa se piiloutui..?”, kuiskasit epäröiden.

Ehkä…

Tiedän, että minulla on sitä jo suuri ikävä.
Onhan se toki jo elämää nähnyt, särkynyt ja painava kuin lyijy,
mutta kaipaan sitä silti.

Jos löydät sen, palauttaisitko sen minulle?

”Tietysti, mutta…”
Niin?
”Entä, jos se ei halua tulla löydetyksi?”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot