valas

Runoilija Ally Reborn

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet sama kuin viime vuonna

miksei valaat luo nahkaansa

vaan ovat aina samanlaisia

minäkö?

en enää harrasta valaanpyyntiä;

jouduin taisteluun viime kuussa

charmantti mursu puri haaroista

kusin sydäntäni

kaksi viikkoa

baarin paskaisessa vessassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot