Kasvot

Runoilija Ally Reborn

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

KASVOT

Paikka jossa sinua odotin
kadotin vain hetkeksi ajantajun
ne ei ollutkaan sinä
voi minua

saan niin paljon
tuhannesti anteeksi
miksi et tunne
tavataan,tavataan

puhutaan siitä
muut ei kuule
tule,tule
etkö enää ymmärrä minua

Selite: 
maanis-depressiivisenä on vaikea rakastaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot