Mustat vs valkoiset

Runoilija Johnny Bailiff

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2020 19:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.6.1986

 

Käy sotilas taistoon itse-
luottamusta uhkuen, mutta
hän juoksee ansaan henkensä
uhraten. Ratsut loikkii yli
esteiden.

Kaikki suojaa kuningasta,
hän linnoittautunut on
välttääkseen julman kohtalon.

Kuningatar tuo suuri kaunotar,
meistä kaikista arvokkain tulen
loisteliaassa kruunussain.

Luoteja niin valtava määrä
satelee kun lähetti juoksee ristiin
itseään suojaten.
Torni uhkaa meitä suoraan edessä.
Äkkiä matalaksi jos tahdomme
pysyä hengissä!

Voin kuulla vain sadat laukaukset.
Tämä on rotusotaa mustat vs
valkoiset. Ei armoa, ei sääliä
tunneta kun sotilaat vuoron perään
kaatuvat.

Nälkä, jano, niin hirveä kiire,
kunnes kaiken päättää yksi liike.
Kuningas nostaa kädet pystyyn
antautuu, sillä niin moni kivääri
niin moni pistooli latautuu,
kaikki tähtää suoraan kohti ja
kuningas jähmettyy suolapatsaaksi.

Ei auta enää taktiikka. Ei edes
puhdas matematiikka,
kun kykene ei hän ottamaan
enää askelta yhden ainuttakaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot