Ukkosmyrsky

Runoilija Johnny Bailiff

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2020 19:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.6.1986

 

Heti aamulla noustessamme, sen
huomaan, on pilvistä jälleen
huoneessamme. Kuulen ukkos-
myrskyn lähestyvän. Pelkään
salaman tänään iskevän. Tässä
koettelemuksessamme on vaikeaa
uskoa kuinka aurinko, loisti joskus
katon rajassamme.

Joskus täällä oli niin tyyntä.
Saatoimme uida avomerellä. Päivät
oli kristallia, täysikuu teki meistä
vahvoja. Sinä olit blirjantti, jonka
arvo oli vähintäänkin miljardi.

Nyt olet pelkkää hometta,
likaviemäriin joutavaa saastetta.
Valokuvaasi, en lompakossani enää
kanna, sillä tahdon pois ja se on
varma. Ei tule häämatkaa, ei
yhteisiä lapsia. Tahdon halkaista
sydämeni kahtia, tappaa sen
puoliskon, jonka luulit omistavasi.
Häivy ja ota tuo sade mukaasi.

Minä jään yksin tälle rannalle.
Sanon hyvästit pilville, niille yötä
päivää salamoiville ja puille tuulen
kaatamille.
Upotan, pohjamutiin
sen puolikkaan, ja minä toivon,

minä toivon jonkun toisen joskus
löytävän sen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon tunteita herättävä ja kaunis

Paljon tunteita herättävä ja kaunis

Paljon tunteita herättävä ja kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot