:)

Runoilija Johnny Bailiff

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2020 19:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.6.1986

 

Ai kuinka kaunis olet sinä
typy. Olen kuullut, että
taivaaseen pääsee ne, joilla
on samanlainen hymy.

Se on ase jolla vangitset, näen
kehystetyt reunat kultaiset,
kuin katselisi valokuvaa
sinussa on jotain yhtä ikuista.

Värähtelemme samoin,
tunnethan sen, tämän euforisen,
valon täyteisen, tunteen
kuohuvan viinin kaltaisen, niin
ihanan, mutta kuumeisen, sen
luo Amor, sateenkaaren glamour.

Olen täyteen latautunut,
nostanut kädet pystyyn antautunut,
olet sen aiheuttanut.
Tahdon peseytyä, pukeutua uusiin
vaatteisiin, puhtaisiin, kirkkaan
valkoisiin.

Tahdon olla vapaa kaikesta, nähdä
välähdyksen taivaasta,
Serafien loisteesta, valkoisista
ratsuista, timanttisista poluista,
kauniin kiiltoisesta, elohopeisesta
joesta, vuoren huipulle rakennetusta
palatsista, pilvet muuttuvat
sametinpehmeäksi, pakkanen sulaa
kevään lämmöksi, pääsen avomerille
seilaamaan ja vain sinä pystyt sen
minulle peilaamaan.

Kun katsot minua silmiin, tunnen
kuinka jokainen soluni uusiutuu,
niistä joka ikinen sinuun rakastuu,
karvas hopean väri unohtuu ja
kirkas uneni toteutuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden ylistys todella kaunis.
Jokaisen rivin ruusunpunainen teksti
antaa tunteen, että runoilija kertoo
lukijalle avoimesti rakkautensa.
Ei voi kuin kiittää ;) niin ihanaa
oli lukea tämä runo!

WoW. Uskomattoman kaunis olematta imelä. Oodi jonka kuka tahansa nainen haluaisi lukea omakseen.

Voih..sulkku! :)

 

Käyttäjän kaikki runot