Keltainen silmä

Runoilija Liskokuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2008
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja yöllä keltainen silmä katselee,
kuinka myrsky lammen kastelee,
pieni tyttö sen pinnalla kaartelee,
vain vesi häntä enää kanniskelee.

Keltainen silmä lammelle katsoo,
kalmoa kylmää kyljellään valvoo,
katseensa luo paljaaseen raatoon,
siihen rasavilliin Rautasen Marjoon.

Keltainen silmä totuuden näkee,
sarveiskalvoillaan sen valaisee,
mutta liian pian luomensa sulkee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

vaikuttava runo,vau!

 

Käyttäjän kaikki runot