Koti-ilta

Runoilija Liskokuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2008
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä syljet verta ja hihität,
kun mä
itseäni
tyydytän.

ja se valelee hameensa bensiiniin
ja punatut
huulensa
konjakkiin,

kun sä hoiperrellen löntystät,
kaadut,
sammut
ja oksennat,

ja mä tartun kiinni vetskariin
ja kastan
hiuksesi
mun kyyneliin.

Se kaataa lasiin
lisää

emmekä päästä
isää

ikinä enää
sisään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvoja vastakohtia

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot