yksitoista ei riitä

Runoilija satelee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä sammutan valot
nappaa sinä veitset ja heroiini
minä avaan oven ja sinä menet ikkunan kautta

minä juoksen kanssasi
että FUCK YEAH
mitä me pitkällä iällä kun meillä on me

ja meillä on nuoruus
ja nuoruudella vapaus

ja minä sammutan valot

Selite: 
nappaa sinä kädestäni kiinni
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot