hoiva

Runoilija satelee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä näen itsessäni paljon kauneutta,
vannon että näen.
Mä näen kauneutta näissä arvissa
silmissä
kävelyssä ja ilmeissä.

Mä vain toivoisin
että ehkä joskus jonain päivänä
joku toinen näkisi mut yhtä kauniina
kun mä näen sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttuja ajatuksia,
hienosti kerrottu :)

 

Käyttäjän kaikki runot