avainnauha

Runoilija satelee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos vain voisin ottaa sinusta kaiken
muuttaa nimesi käsitteeksi
muuttaa värisi maaliksi
maalata taivaankannen

ja sinä hehkuisit

jos vain voisin ottaa nimestäsi äänteet
kiemurrella ja painaa
ja kääntää ne soinnuiksi
soittaa sinua sellolla

ja jokaisella askeleella
sinä kaikuisit kaduista
ja laulaisit niiden ojista
ja minä saisin kuunnella

sillä jos vain saisin kuunnella
saattaisin makoilla maantiellä yksin
ja sulkea silmäni hymyillen
ja laskea itseni ulos

ja sinä hehkuisit
ja sinä hehkuisit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot