tanssivat kyyneleet

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

jokaisella askeleella jonka astun ypöyksin
haihdun vähitellen pois

kylmät kyyneleet tanssivat pois poskiltan
vielä kylmempään maahan

taistelen vain selvitäkseni pimeän yön yli
en vain koskaan voita

tein virheeni ja kerroin valheeni
ja jäin kiinni

tuhosin elämämme ja rakkautemme
kaikki on syytäni

lupaan minä kärsin siitä jokainen sekuntti
jonka hengitän

nyt sinä todella lähdit pois ja jätit lopullisesti
en uskonut jääväni jälkeen palasina

nyt makaan kuihtuneena lattialla
olen kuin kuollut

en tunne pulssiani,
en sydämmenlyöntejä,
tervetuloa hautajaisiini
ilman sinua olen
vainaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot