yhdessä...

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

voin tuntea sisälläni

jokin on kääntynyt väärinpäin

kun suljen silmäni

todellisuus iskeyytyy tajuntaani

elämäni elämä

on pelkkä iso ja likainen valhe

yksin voin hyvin

mutta kanssasi pääkipu voittaa

yhdessä,

kaikki menee pieleen

yhdessä,

olemme rakentaneet muurimme

yhdessä,

käsikkäin putoamme

ja

kaadumme

emmekä ikinä nouse ylös

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot