e p ä v a r m u u s

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

epävarmuus tappaa

h i t a a s t i

kaikista vahvimmankin

sen kuolettava

k o s k e t u s

ylttää kaikkialle

pakenet juostenkin

k i i n n i

se saa

piiloudut hiipien

l ö y t ä ä

se aina

epävarmuus, niin

e p ä v a r m u u s

minuakin käyttää

p a l a t s i n a a n

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot