riitelyä

Runoilija MyrskyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(minä tässä vaan, pelokas, epävarma ja pieni tyttö ailahtelevine mielenetiloineen)

Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelota
- Tove Jansson

kerron pää asiassa omista tunteistani ja puran vihaani, suruani, pelkoani, kiintymystäni ja iloani runoihin ja kirjoitelmiini. Kirjoittaminen on minun oma huumeeni :)
(kaikki rakentava palaute runoistani on tervetullutta)

"Kukaan ei ole täydellinen, ja minä olen täydellinen esimerkki siitä"
 

taas se alkaa.
raivostuttavaa.
huokaisen hiljaa.
kuuntelen hetken.
päätä alkaa sattua.
tulee paha olo.
pakkoa lähteä pois.
menen omaan huoneeseen.
suljen oven perässäni.
pistän levyn soimaan.
mahdollisimman kovalle.
ja menen lattialle.
vain makaamaan.
ja suljen silmät.
yritän kuunnella musiikkia.
unohtaa muun maailman.
voi kun se olisi yhtä helppoa,
kuin vaikka istuminen.
voisinpa vain mennä jonnekkin.
ihan muualla.
kauas pois täältä.

en jaksa kuunnella aina sitä samaa.
päätä särkee.
joka päivä.

Selite: 
minustahan tämä kertoo :(
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo tuosta aiheesta :) itselläkin päätä aina särki kun asui kotona

ja vähän muistakin, arvaan
kuuntele, kirjoita

hieno runo tuosta aiheesta :) itselläkin päätä aina särki kun asui kotona

ja vähän muistakin, arvaan
kuuntele, kirjoita

 

Käyttäjän kaikki runot