Nimetön

Runoilija essusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumpa pääsisin takaisin eiliseen
tahtoisin siihen hetkeen vielä uudelleen
en välitä muista
en heidän puheista
tiedän itse mitä tahdon
ei muilla ole siihen päätösvaltaa
tulisit takaisin
edes kerran
minulla olisi niin paljon sanottavaa
jos saisin sanoa edes ne kolme sanaa
-minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten herkkä ja hempeä runo! Kaunis surullisella tavalla.

 

Käyttäjän kaikki runot