Tiedän että tiedät

Runoilija essusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö miltä tuntuu
kun ihastuu ensisilmäyksellä?
Sydän sulaa ajatusten keskellä,
rustailet paperin täyteen sydämiä
ja haaveilet joka ikinen minuutti,
huomaat kuinka hän on sinulle se oikea.

Tiedätkö miltä tuntuu kun rakastuu
kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän?
-Minä tiedän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot