"Don't look back cause I am crying"

Runoilija essusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin oikeesti
että oisin voinu luottaa suhun
että oisin voinu turvautua suhun
että oisin voinu kertoa kaikille
kuinka hyvä ja ihana tyyppi oot

Kerroit ettei mun tarvi pelätä
kerroit kauniita sanoja ja lauseita
kerroit että me ollaan kauan yhessä

Mutta mistä tää yhtäkkinen tunne johtu
Miks en kelvannukkaan enään
Ei, eihän se näin menny
Et ollu mun arvonen
Niinhän se menikin
Ainakin kaikki tietää millanen oot

Annoin anteeksi ku petit
annoin anteeksi
monta kertaa

Satutit vaa enemmän ja enemmän
Annoit mun elää valheessa
siinä että välität

Kyllä mää ymmärrän että näin on parempi
ja voit uskoa että mikään ei tuu enää olemaan
ennallaa
Ei ikinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot