Nimetön

Runoilija essusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon vain kuulla äänesi,
tahdon vain nähdä hymysi,
tahdon vain koskettaa kättäsi,
mitä sinä tahdot?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kysymys 8)

 

Käyttäjän kaikki runot