Muistot eivät katoa

Runoilija 8a89a0b21ea897c48c2fe45e2a7217ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 10:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan kun hukkasin lempi kaulakoruni rannalle...
En ole vieläkään löytänyt samankaltaista.

Olit minulle joskus muru
Ja sen jälkeen olit kaikkea mitä en osannut kuvitellakaan.

Kuten sanoin silloin
rakastan sinua aina, vaikka mitä tapahtuisi.

Joten miksi kävi näin...
Hukkasin sinutkin...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot