Olen pahoillani

Runoilija 8a89a0b21ea897c48c2fe45e2a7217ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 10:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet ollut mielessäni pitkään.
En vain ole vielä oppinut elämään.
Kyllä minä välitän. Kuinka voisin olla välittämättä.
Isän kuoleman jälkeen en ole koskenut
tippaankaan alkoholia.
Se on ainut ylpeyden aiheeni..
Mutta miten kukaan voisi tälläistä elämäänsä huolia?
Olen pahoillani...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot