Palaisitko luokseni?

Runoilija 8a89a0b21ea897c48c2fe45e2a7217ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 10:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yrittänyt,
Olen joka päivä yrittänyt..

En löydä sinua..
Haluatko edes enää nähdä minua?

Antaisitko anteeksi,
Niin kuin minäkin anteeksi annoin sinulle?

Mietitkö minua koskaan?

Mielessäni pyörii kysymyksiä,
Vaikken saisikaan niihin vastauksia,
Minulla on aina muistot meistä..

En saa sinun kasvojasi pois mielestäni,
Vaikka ehkä se olisi jo hyväksi?...

Olen sekavassa tilassa tätä kirjoittaessani..
Vain väsymyksen vuoksi...
Josvihdoin sinut näkisin,
Jos vihdoin tietäisin... että olet hengissä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot