suojelusenkelini

Runoilija 8a89a0b21ea897c48c2fe45e2a7217ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2014
Viimeksi paikalla: 2.9.2019 10:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö seisoo ulkona pakkasessa,

miettien milloin tapaa rakkaansa.

Katsoo tyhjää tietä ja kotipihaa,

Kyllä hän vielä takaisin palaa.

Kyyneleet tippuvat hänen rinnoilleen,

Murheet haihtuvat tuuleen...

Tyttö itkee onnesta,

Tietää että enkeli saapuu taivaasta...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot