Vanheneminen on progressio, ei pelkkä oodi kuolemalle

Runoilija tulisoihtu

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Upporikasta vuotta kaikille. Syökää, juokaa, naikaa.
 

Vanhaksi tulee
mitä tahtia pyöriikään vuodet
valtavat tuuliturbiinit.
Heti nuoruuden mentyä
alkaa olemaan änkyrä
sisäisissä ristiriidoissaan
joku sontaläjä-

ajan kiimassa
tiukasti verhottuna eiliseen
tai alasti myrskyn revittyä
analogitelkkarit,
vhs-poket ja reilun meiningin kaduilta
tai papan kännissä laiturilla,
haitari soi enää falskisti
ja kunto kestää vain puolet,
pää ei sitäkään.

Olen yksin,
kuka olisi se raunioiden takana?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on viisas runo! Pidän ja paljon

Kiehtovia ajatuksia.

Onnistunut runo.

 

Käyttäjän kaikki runot