85

Runoilija tulisoihtu

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Upporikasta vuotta kaikille. Syökää, juokaa, naikaa.
 

kasivitosena kannattaa
jättää suola pois
kannattaa katua
tumpata tupakka
aloittaa jooga
mesettää
syödä kaikki mitä määrätään
tilata kaikilla herkuilla
sijoittaa osakkeisiin
ulkonäköön
-PTHYI!
Äänestää,
saatana jättää äänestämättä
olla urbaani legenda.

Kasivitosena kannattaa alkaa jäseneksi
maksaa juoppovelat
peruuttaa tilaus
saunoa arvet pois
personal trainer...
ottaa vakuutus
luottaa ihmisiin
rikastua
kannattaa saada elinkautinen
ostaa klubikortti
ajaa ajokortti
käydä ennustajalla
ja tehdä sovinto.
Kasivitosena kannattaa muistaa
kirjautua sisään ajoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on luettunakin hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot