Belgiassa ne

Runoilija tulisoihtu

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Upporikasta vuotta kaikille. Syökää, juokaa, naikaa.
 

Nykypäivän zombi kanniskelee epämuodostunutta päätään
rahalla pestyllä kadulla
suihkuturbiinien vedellessä taivaalle viivojaan
kun Turkki on voittanut futiksessa
tai että ihan vaan
Fuck you.

Kerskakulutuksen töötit soivat
tässä vapaudessa
jossa kukaan ei osta itseään hengiltä
kioskin absolutilla.

Meille on tullut kiire,
kova kiire
heittää vanhukset perseelleen
äänimerkin jälkeen
olla euroopan unioni
ostaa 139:n euron uikkarit
joissa lukee belgium
ja joka jättää pallit paljaaksi
niinkuin design.

Näissä sykleissä
ei ajattelulle ole aikaa
kuin kahvilan pitäjällä,
merci.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot