Nimetön

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

elämän heroiinipiiri
jossain satuttavassa kiinni
kalmanhytinä taittuu valoksi
mutta sinut viedään pois

se jatkuu, se on uusi reuna
jota katsoit aidatuksi
mutta aina et voi kuolinpäiviä laskemalla
mietiskelemällä yhtälöitä
ymmärtää totuutta

kun keksit kerrankin keinon
jolla vältyt kaikelta tältä
niin viimeistään kun sinun pitäisi tulla aikuiseksi
muutut pelkäksi rattaaksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot