Nimetön

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

minä tarjoan sinulle agressiota
pimeitä öitä
pimeitä aamuja
narua ja silmukanteko-ohjeita
väsyneitä katseita

toivo Abraxakselta
lohtua ja loistetta
kunnian kukon laulua
satama kaarnalaivoillesi
uhmaa minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmm...pelottavahko tarjous...

pysäyttää hetkeksi.

 

Käyttäjän kaikki runot